Onze berichten voortaan op nieuwe website

Beste lezers van ons blog Innovatie en Infrastructuur:

Vanaf 1 september 2022 zullen geen nieuwe berichten meer op deze blog worden gepubliceerd. U kunt voortaan onze nieuwsberichten volgen op de website van het Nederlands Economisch Netwerk in Frankrijk:

Home | NL Innovatie & Ondernemen in Frankrijk (nlinfrankrijk.nl)

Vergeet niet u opnieuw aan te melden voor regelmatige updates (direct na publicatie, dagelijks of wekelijks) via de volgende link :

Abonneren op het laatste nieuws | NL Innovatie & Ondernemen in Frankrijk (nlinfrankrijk.nl)

De opstellers van de berichten zetten zich in voor economische, innovatie-, technologie-, wetenschaps-, startup- en overige samenwerking tussen Nederlandse en Franse kennisinstellingen, bedrijven  en overheidsdiensten.
Kort gezegd: we helpen u de juiste gesprekspartner te vinden en houden u op de hoogte van Franse ontwikkelingen op het gebied van ondernemen, innovatie, circulaire economie en duurzaamheid, startups, infrastructuur, water, milieu en transport.

We zien u graag terug op onze nieuwe website!

Innovatie en Infrastructuur team, Nederlandse Ambassade in Parijs

Stefan, Mariëtte, Joannette, Marjo, Esther en Lucienne