Onthulling SHOW door Solar Team Eindhoven

Op 22 september 2021 stopt het Solar Team Eindhoven, een team van 22 studenten van de Technische Universiteit Eindhoven, bij de Residentie van de Nederlandse ambassadeur in Parijs (75007) op hun weg door Europa.

Hier onthullen zij hun nieuwste voertuig op zonne-energie dat in 2021 wordt ontwikkeld. SHOW staat voor Self-sustaining House On Wheels. Een mobiel huis waarin je kunt wonen, werken en leven terwijl je reist op de energie van de zon. SHOW wekt genoeg zonne-energie op om te rijden, te douchen, tv te kijken, je laptop op te laden en ook nog koffie te zetten. Kortom, je kunt gaan en staan waar je wilt zonder de planeet de schaden.

SHOW is zelfvoorzienend op het gebied van energie en onafhankelijk van laadinfrastructuur. Dit laat zien dat rijden op zonne-energie eindeloze mogelijkheden heeft. De opgewekte energie wordt gebruikt voor zowel rijden als wonen. Alles komt samen in één onafhankelijk energiesysteem, SHOW geeft ook een duidelijk inzicht in je energieverbruik. Op deze manier ga je bewust om met de energie die je hebt, en waar deze voor gebruikt kan worden.

Waar kunt u de SHOW bezichtigen en kennis maken met de ontwerpers? Parijs, 22 september 18.30 – 20.30 uur.

Om een uitnodiging te ontvangen dient u zich in te schrijven door een e-mail te sturen naar PAR-IA@minbuza.nl

Let op: gezondheidspas is vereist.

Na uw inschrijving ontvangt u van ons een officiële uitnodiging.