Minalogic Business B2B Meetings 2021

Focus op: Micro- en nano-elektronica, fotonica, software, digital content

Bron: Minalogic

Na het succes van het online format in 2020, vinden de Minalogic Business Meetings dit jaar op 27 mei plaats in een hybride format. Er kan volledig online worden deelgenomen, maar er is ook een mogelijkheid om fysiek aanwezig te zijn op de campus in Lyon.

Elk jaar brengt dit evenement grote technologie inkopers en aanbieders van over de hele wereld bij elkaar in maximaal 16 B2B-meetings op één dag. Vorig jaar vonden er 1.000 B2B-meetings plaats. Dit jaar zijn er reeds meer dan 140 grote inkopers ingeschreven, zoals EDF, Schneider, ENGIE, Dassault Aviation, Huawei, Thalès, Renault, LG, Valéo… Het online-aspect van het evenement biedt het voordeel om mee te doen zonder er 2 of 3 dagen voor kwijt te zijn.

Vanaf één maand voor het evenement kunnen deelnemers een lijst met aanwezigen bekijken en kunnen zij uitnodigingen sturen naar bedrijven waar zij mee in contact willen komen in een meeting.

U kunt via ons een code ontvangen waarmee u korting op deelname krijgt.

Conferentie

Parallel aan deze meetings biedt het evenement deelnemers de mogelijkheid om te netwerken en deel te nemen aan het conferentieprogramma. In dit programma is het thema ‘veiligheid’ de rode draad. Internationale en nationale experts spreken over gezondheid, economische veiligheid en veiligheid op werk.

Minalogic: micro/nano elektronica, fotonica, software, content en gebruik

Minalogic is een innovatiecluster voor digitale technologieën in de regio Auvergne-Rhône-Alpes in Frankrijk dat bedrijven en hun partners samenbrengt om digitale technologieën te ontwikkelen. Minalogic heeft een focus op vier strategische gebieden: micro/nano elektronica, fotonica, software, content en gebruik. Het cluster ondersteunt de toonaangevende innovators in de regio door netwerken te faciliteren, R&D te bevorderen en bedrijven assistentie te bieden. De producten en diensten die door de leden worden ontwikkeld, zijn gericht op alle bedrijfstakken, van ICT tot gezondheidszorg en energie tot geavanceerde productie.

Veiligheid

Bedreigingen in verband met inbreuk op beveiliging nemen toe: van netwerken tot de bescherming van infrastructuren, cyberveiligheid, gezondheidsbeveiliging en de bescherming van persoonsgegevens. Toepassingsgebieden hebben niet langer grenzen en betreffen alle sectoren. De beveiligingssector is dus een markt met een sterk economisch potentieel voor nieuwe technologie bedrijven.

Conferentie programma

09.00 – 09.30 uur         Introductie – (In)security (ENG) door Erasmia Dupenloup (Director of Business Development Minalogic)

10.00 – 10.30 uur         La cyberdéfense, un allié stratégique de l’Industrie 4.0 (FR) door Fabrice Mouron (Directeur Technique Grand Sud Est Orange Cyberdéfense)

10.30 – 11.00 uur         Cybersécurité (FR) door Pierre Foulquier (Chef du Bureau de développement des PME de défense DGA)

11.00 – 11.30 uur         Sécurité économique : protéger ses informations stratégiques (FR) door Direction du Reseignement et de la Sécurité de la défense

12.00 – 13.00 uur         Géopolitique de l’IA et enjeux de souveraineté (FR) door Pascal Boniface (Directeur de l’Institut de relations internationales et stratégique IRIS France)

13.00 – 14.00 uur         Hardware secure enclaves : Why are they critical for IoT security, and what is coming next? (ENG) door Serge Maginot (CEO Tiempo)

14.00 – 14.30 uur         Securing supply chains through collaboration (ENG) door Chris Meadows (Director CS Connected)

14.30 – 15.00 uur         Video visits go viral: COVID-19 sparks growth in video doctor’s visits (ENG) door Duncan Stewart (Director of Research Deloitte Canada Technology, Media and Entertainment & Telecommunications)

Voor korting op uw deelname, neem dan eerst contact met ons op!

Wilt u zich inschrijven, contacteer ons dan eerst even, wij hebben een code die u hetzelfde tarief biedt dat voor de leden van Minalogic van toepassing is.

Stuur een mail aan par-ia@minbuza.nl

Voor meer informatie: http://www.minalogicbusinessmeetings.com/

Voor registratie: https://minalogicbusinessmeetings-2021.vimeet.events/fr/question/108

Bron: Minalogic