Olympische en Paralympische Spelen Parijs 2024 = kansen voor Nederlands innovatief en duurzaam bedrijfsleven

De voorbereidingen van de Olympische & Paralympische Spelen van 2024 zijn in volle gang. De Franse organisatoren streven naar duurzame Spelen en zijn daarom nadrukkelijk op zoek naar partijen die daaraan met innovatieve en duurzame oplossingen kunnen bijdragen.
Bent u zo’n partij? U kunt zich gratis aanmelden voor het digitale bidbook dat RVO samen met de Nederlandse Ambassade in Parijs samenstellen om Nederlandse organisaties de komende jaren te promoten. 
Ondertussen zijn de eerste aanbestedingen al open!

NB Een aantal aanbestedingen sluit op 4 september!

Actuele aanbestedingen

In het  webinar Digital Meet-up Olympics 2024 van 2 juli jl. kondigden wij de aanbestedingen op de diverse thema’s voor de bouw van het Olympic Village al aan.
Onderstaand treft u de links naar aanbestedingen die nog tot 4 september open staan; 

Digitaal Bidbook    
Geïnteresseerd in de Franse markt? Meld uw bedrijf dan aan voor het digitale bidbook. Dit heeft als doel de promotie van het Nederlandse bedrijfsleven te bevorderen in de aanloop naar de Olympische Spelen maar ook voor diverse relevante (infrastructuur-) projecten in Frankrijk.

Het bidbook biedt Nederlandse bedrijven een podium om zich te presenteren bij Franse partijen verantwoordelijk voor het realiseren van de Olympische spelen in 2024. Hiermee geeft u op inspirerende wijze aan wat de innovatieve en duurzame bijdrage van uw bedrijf kan zijn aan de realisatie van de Olympische Spelen.
Wilt u zich met uw bedrijf profileren in dit bidbook? Wij nodigen u, mede namens  het ministerie van Buitenlandse Zaken, van harte uit om uw bedrijf in te schrijven.
De deadline voor de eerste versie verloopt op 4 september.

Heeft u vragen? Neem dan contact op:

Nederlandse ambassade in Parijs
Esther Jongejan, Senior Economic Officer
esther.jongejan@minbuza.nl