Innovatiemissie Mobility + AI naar Frankrijk, Parijs, 2-3 april 2020

Mobility + AI = Innovatiemissie Parijs
Innovatiemissie Mobility & AI naar Parijs op donderdag 2 april 2020 t/m vrijdag 3 april 2020.

Bent u actief op het gebied van mobiliteit en geïnteresseerd in een samenwerking op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) en mobiliteit met Franse organisaties? Ga dan mee met onze innovatiemissie Mobility & AI in april 2020. De focus ligt hierbij op zowel connected & automated driving als op traffic management ITS.

Het doel van deze missie is om u beter beeld geven van de kansen in Frankijk op het snijvlak van AI-oplossingen voor mobiliteit. Ook vergroot het uw kans om samen met Franse partners toekomstige Europese R&D-samenwerkingen op te zetten. Op het gebied van automotive en mobiliteit bouwde Nederland in de afgelopen jaren een sterke relatie op met Frankrijk. In maart 2018 lanceerde Frankrijk haar AI-strategie.

Voor wie?

Deze innovatiemissie is vooral geschikt voor Nederlandse R&D-intensieve bedrijven (inclusief start-ups) en kennisinstellingen en universiteiten.

Conceptprogramma

De missie duurt 2 dagen en bestaat uit: een bezoek aan de beurs, een mobility seminar, enkele bedrijfsbezoeken en gelegenheid voor netwerkactiviteiten.

Bekijk het conceptprogramma.

Kosten

De kosten voor deelname aan de innovatiemissie bedragen € 50 per persoon.

Deelname is inclusief gezamenlijk programma, transfers van en naar programmaonderdelen en lunch en diners als dit vermeld is in het programma.
Deelname is exclusief reis- en verblijfkosten en alle individuele kosten.

Aanmelden

Meld u aan voor 28 februari 2020 om deel te nemen aan deze missie. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding. Daarnaast krijgt u het verzoek om aanvullende informatie aan te leveren om zo de missie verder vorm te geven. Let op! Het aantal plaatsen voor deelname is beperkt. Deelnemers kiezen we door te kijken of de doelstellingen aansluiten op deze missie. Bekijk ook de Algemene voorwaarden deelname innovatiemissie.

De innovatiemissie vindt plaats rondom de Global Industrie Fair in Parijs. Deze Mobility AI-missie vindt tegelijkertijd plaats met een andere AI-brede missie. Deze missies presenteren zich samen in een Nationaal Paviljoen op de Fair. Bent u geïnteresseerd, schrijf u dan ook apart in voor deze missie.

Meer informatie

Bij vragen over deze innovatiemissie neemt u contact op met: