HyVolution, Europees waterstofevent, 4 en 5 februari 2020 in Parijs

Op 4 en 5 februari vindt in Parijs voor de derde keer het tweejaarlijkse HyVolution businessevent plaats. Het is na de Hannover Messe het grootste waterstofevenement in Europa. Het bestaat uit een beurs, conferentie en B2B meetings.

De focus ligt op 3 toepassingsgebieden: mobiliteit, energie en industrie.

Er zijn spelers uit de hele keten aanwezig, productie, opslag, distributie, technische en financiële dienstverlening, gastechnologie en H2-gebruik. Frankrijk telt een aantal grote, actieve spelers op het gebied van waterstof zoals Air Liquide, Faurecia, Michelin, Alstom, Engie …
De verwachting is dat er de komende jaren grote kansen liggen voor Franse toeleveranciers op het gebied van waterstof. De eerste tekenen zijn waar te nemen. In Parijs rijden al enige tijd taxi’s op waterstof en de ambitie is dat dat er eind 2020 maar liefst 600 waterstoftaxi’s rondrijden. Dit is een gezamenlijk initiatief van Toyota, Air Liquide, Idex en Hype. Ook werd er deze zomer een waterstoftankstation voor bussen geopend in Noord-Frankrijk.

HyVolution is dan ook de kans om Franse spelers te ontmoeten op het gebied van waterstof, potentiële R&D- of handelspartners.

Wij staan ter beschikking indien u vragen hebt of meer informatie nodig hebt. Wij hebben contact met de organisatie van HyVolution.
U kunt ons ook contacteren als u bijvoorbeeld een site visit zou willen organiseren in de marge van HyVolution.

Informatie
Indien u het informatiedossier per mail wenst te ontvangen, stuur dan een bericht aan joannette.polo@minbuza.nl