Informatiebijeenkomst EVS32 Lyon – 12 februari a.s. in Utrecht

U bent van harte uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst ‘Holland e-Mobility House op EVS32 in Lyon’ op dinsdag 12 februari 2019, van 15.00-18.00 uur.

Locatie:

Stadskantoor gemeente Utrecht, Stadsplateau 1, 3521 AZ, Utrecht.

 

Electric Vehicle Symposium & Exhibition

Het jaarlijks terugkerend Electric Vehicle Symposium is een toonaangevend congres en beurs voor partijen die actief zijn binnen Zero Emissie Vervoer. Dit jaar vindt EVS plaats van 19 t/m 22 mei in Lyon, Frankrijk. EVS is inmiddels uitgegroeid tot hét ontmoetingsevenement voor de EV-industrie. Producenten, gebruikers en beslissers laten zich informeren over en inspireren door de nieuwste trends, ontwikkelingen en toepassingen. Dit biedt volop kansen voor de Nederlandse industrie. Bedrijven, kennisinstellingen en de overheid kunnen deze tijdens EVS32 samen verzilveren.

 

Nederlands paviljoen

Nederland zal op het beursgedeelte bij EVS32 een paviljoen van 200m2 inrichten, met als centraal thema ‘Zero Emission Transport’. Hier presenteren Nederlandse bedrijven, kennisinstellingen en overheden zich internationaal op het gebied van zero emissie mobiliteit, en specifiek elektrische mobiliteit. Er is ruimte voor presentaties, netwerkborrels en matchmaking.

Het paviljoen is hiermee dé ontmoetingsplek voor bedrijven, met verse koffie voor alle relaties. U kunt eenvoudig contacten leggen met potentiële zaken- en kennispartners in deze kansrijke wereldwijde groeimarkt. Ook kunt u hier uw eigen netwerkgesprekken houden met uw relaties. Er zullen zitjes worden ingericht waar bilateraal of in een klein groepje kan worden overlegd.

 

Informatiebijeenkomst

Doel van de informatiebijeenkomst is om u als marktpartij verder te informeren over EVS32, het paviljoen, de evenementen en alle andere mogelijkheden voor u als bedrijf. Verder inventariseren wij uw wensen. Ook kunnen alle aanwezige bedrijven een korte pitch geven waarin ze kunnen aangeven wat hun verwachtingen zijn voor EVS32 en met welke producten of diensten ze zich willen profileren.

Side program
Voorts wordt bekeken welk side program aangeboden kan worden. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met NBSO Lyon en de Ambassade Parijs.

Programma 12 februari

15.00 uur toelichting op EVS32 (doelstelling, organisatie)

16.00 uur verwachtingen aanwezigen en korte pitch per bedrijf

17.00 uur samenvatting en planning

17.15 uur borrel

18.00 uur einde bijeenkomst

 

Aanmelden

U kunt zich voor deze informatiebijeenkomst aanmelden via elektrischrijden@rvo.nl. Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Hielke Schurer, +31615586549

‘Holland e-Mobility House op EVS32 in Lyon’ is een gezamenlijk initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, RVO.nl, gemeente Amsterdam, gemeente Rotterdam, gemeente Utrecht en Automotive NL.

Website EVS32: https://www.evs32.org/

Informatie: elektrischrijden@rvo.nl of Ambassade Parijs, Joannette.polo@minbuza.nl