Uw bedrijf onder de Nederlandse vlag aanwezig op MIDEST? De “Franse Hannover Messe” voor toeleveranciers van productietechnologieën

3

Eind maart 2018 is de nieuwe editie van de grootste internationale beurs voor toeleveranciers van productietechnologieën in Frankrijk, MIDEST Paris. Dit jaar in een fris jasje gestoken door drie verschillende vooraanstaande partijen bij elkaar te brengen onder één dak. Dit is dé kans om uw product meer bekendheid te geven aan de Franse en internationale industriële markt vanuit eigen initiatief, of in samenwerking met AutomotiveNL en de Koninklijke Metaalunie op het Holland High Tech paviljoen!

Wat is MIDEST?

Van 27 t/m 30 maart vindt vlak boven Parijs de jaarlijkse internationale beurs MIDEST plaats, opgezet met als doel de uiteenlopende takken van de industrie, van ontwerp tot productie, bij elkaar te brengen. MIDEST fungeert als gastheer om alle betrokken partijen bijeen te brengen, partnerships te starten en de ontwikkeling van de buitengewoon grote hightech industriële markt te bevorderen.

Dit jaar zal de vloer zich voor het eerst groots uitbreiden met de toevoeging van, en samenwerking met drie andere evenementen, namelijk: INDUSTRIE Paris, Smart Industries en TOLexpo (metaalbewerking). Dit zorgt voor een volledige dekking van alle processen en materialen binnen de moderne industriële productie. Een uniek evenement met een Europese en mondiale uitstraling.

Nederlandse aanwezigheid

Recent is Nederland, privaat en publiek, een grote strategische samenwerking aangegaan met Frankrijk om, via een Partnership for International Business (PIB), de exportkansen te vergroten op het gebied van innovatieve mobiliteit en materialen. Daarnaast geeft het veelomvattende karakter van MIDEST ruimte aan een breder professioneel publiek en is een verenigde uitstraling op beurzen één van de middelen om Nederland als hightech land duidelijk op de kaart te zetten. Onder het gezamenlijke initiatief van AutomotiveNL en de Koninklijke Metaalunie wordt op de beurs een Holland High Tech paviljoen opgezet. Te midden van al deze oranje aantrekkingskracht is er de gelegenheid voor 10 bedrijven om zichzelf en hun product te presenteren.

Waarom is MIDEST interessant voor uw onderneming?

Is uw onderneming zelf toeleverancier van productietechnologieën? Dan is dit de ideale kans voor exposure in de Franse en internationale markt. De beurs telt in drie dagen meer dan 50.000 bezoekers, waarvan het overgrote deel professionals als potentiële klanten, productie managers en R&D technici, allemaal op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen. Een grote kans dus om een potentiële zakenpartner tegen het lijf te lopen, met name in het huidige gunstige investeringsklimaat.

Maakt uw onderneming gebruik van toeleveranciers van productietechnologieën? Dan is dit het ideale moment om het niveau van de productietechnologie te bekijken en beoordelen. Meer dan 2700 bedrijven en ondernemers zullen hun nieuwste producten voor u tentoonstellen. Wellicht zet u de eerste stappen richting potentiële partnerships, maar ook kunt u met een oriënterende insteek het aanbod verkennen en inventariseren.

Daarnaast biedt MIDEST een speciaal BtoB-programma voor beide partijen om het netwerken nog meer te faciliteren.

Gebruikmaken van deze kans?

Ziet u uw bedrijf staan op het Holland High Tech paviljoen in Parijs eind maart? Gevestigde orde, startup of scale-up, het maakt niet uit. Dit is uw kans!

Meer informatie

Meer informatie over MIDEST:

https://www.midest.com/en

Voor meer (contact)informatie over het Holland High Tech paviljoen bij AutomotiveNL:

http://www.automotivenl.com/nieuws/automotivenl-nieuws/nieuws-anl/1973-midest-paris-2018

MIDEST2