[Afgelast] Internationale ambities Franse Life Sciences & Health sector op MedXperience 15-16 maart 2018

Helaas is dit evenement afgelast. De organisatie zoekt naar een nieuw moment. Zodra dit moment bij het Innovatie Attaché Netwerk bekend is brengen wij daarvan bericht.

Bent u ondernemer in Health Tech met internationale ambities? Dan is het volgende evenement wellicht interessant voor u! Op 15-16 maart 2018 vindt in Parijs MEDXPERIENCEde eerste editie van de MedXperience plaats. Deze internationale health tech summit is een open uitnodiging van een aantal grote partijen uit de Franse zorgsector (Paris Region, Medicen en Sanofi) om samen met internationale spelers te spreken over de toekomst van de zorg en internationale businesskansen te verkennen.

Het programma zal zich richten op 4 strategische focusgebieden:

  • Diagnoses;
  • Imaging;
  • Advanced Therapies en;
  • eHealth.

Binnen deze 4 thema’s worden debatten, Key-note speeches en seminars georganiseerd om de nieuwste inzichten uit te wisselen, te netwerken en elkaar te inspireren.

#1 Life Sciences & Health (LSH-)industrie van EU

Dat de MedXperience plaats zal vinden in de Parijse Regio is niet vreemd. Deze regio wordt gepresenteerd als een leidende regio op gebied van LSH-industrie in Europa. Jaarlijks wordt in deze regio het meeste uitgegeven aan R&D (meer dan €20 biljoen).

Aanmelden

De inschrijvingen zijn geopend en tot 31 januari gelden er Early Bird prijzen. Voor meer info: http://medxperience.org/registration-fees/

Bron: http://medxperience.org/