Frans-Nederlands Digital Design workshop op FONK online

De Frans-Nederlandse Workshop Digital Design, die morgen -8 september 2016- op het Atelier Néerlandais in Parijs plaatsvindt, stond deze zomer in het magazine FONK Online.

De workshop is een initiatief van het Innovatiebureau van de Nederlandse Ambassade in Parijs in samenwerking met Dutch Digital Agencies, Dutch Digital Design en de Franse school ENSCI, Ecole Nationale Supérieure de Création Industrielle, en CapDigital, de Franse pôle de competitivité digitale innovaties.

De toonaangevende sprekers Pierre Yves Panis, Chief Design van Philips Lighting en Floris van de Klashorst van   Renault-Nissan ontbraken uiteraard niet in het artikel. Maar ook de andere vele interessante sprekers werden benoemd.

Het belooft morgen een mooie dag te worden in Parijs!

Bron
Nederland en Frankrijk organiseren een Digital Design Event in Parijs, FONK Online, 25 juli 2016.