Autonomy Parijs, beurs rond stedelijke mobiliteitsomslag

Frankrijk Ambassade Parijs

Autonomy

Autonomy is de eerste versie van een 4-daags festival gewijd aan de stedelijke mobiliteitsomslag voor stedelingen, bedrijven en beleidsmakers met als doel de transitie naar een duurzame en intelligente stedelijke mobiliteit te versnellen. Ter gelegenheid van Autonomy biedt de Grande Halle de la Villette in Parijs onderdak aan een beurs, een reeks van conferenties en workshops, een uitwisselingsplatform voor professionele bezoekers en animaties voor het grote publiek. Tijdens dit festival kunnen de nieuwste innovaties op het gebied van stedelijke mobiliteit worden gepresenteerd, zoals innovatieve voertuigen, alternatief openbaar vervoer, baanbrekende technologieën en toepassingen die objecten met het internet en met elkaar verbinden.

4 dagen om kennis te maken met producten en diensten die de stedelijke mobiliteit in de toekomst zullen bepalen
Beurs
Partners en exposanten presenteren hun innovatieve oplossingen aan het publiek in een gezellige en feestelijke sfeer.
Sommige producten en diensten kunnen ter plekke worden aangeschaft.

Speciale ruimte voor start-ups

View original post 435 woorden meer