BIO-Europe Spring in Parijs, 9-11 maart 2015 + business tours Parijs 12 maart

Al ingeschreven voor de BIO-Europe Spring die van 9 tot 11 maart in Parijs plaats heeft?

Conferentie, BtoB meetings, netwerkmomenten met grote farma- en biotechbedrijven maar ook innovatieve start-ups en financierders. En een kans om beter kennis te maken met wat Frankrijk te bieden heeft.

 

Medicen Paris Region

De BIO-Europe Spring is bij uitstek de gelegenheid om kennis te maken met één van Europa’s grootste conentraties voor medische devices en gezondheidstechnologie. Het cluster is constant op zoek naar samenwerkingsmogelijkheden voor de 200 life sciences bedrijven die lid zijn van Medicen. Momenteel kijkt Medicen overigens specifiek naar samenwerkingsmogelijkheden met Nederlandse partijen. Meer informatie daarover kan bij ons verkregen worden.

Statistieken deelnemers Bio Europe 2014
Statistieken deelnemers Bio Europe 2014

Het doel van Medicen is om synergieën op te bouwen via samenwerkingsprojecten en zo bedrijven de kans te geven om bij de top te behoren in Frankrijk én in het buitenland. In het cluster zitten grote bedrijven, kennisinstellingen, universiteiten, ziekenhuizen en op life sciences gerichte science parken. Het cluster is actief in de stad Parijs en de de regio daaromheen.

Vier business tours in en rond Parijs op 12 maart

Interessant is dat op 12 maart, en marge van de Bio-Europe Parijs, vier business tours in en rond Parijs plaatshebben, gewijd aan de vier gebieden:

1. – Oncologie

2. – Neurologie

3. – Genomics

4. – BioParks

Bezoeken aan bedrijven, kennisinstellingen en ziekenhuizen zullen deel uitmaken van de tours. Deelname is gratis.Paris

Het programma van de business tours is te vinden op de site van de Bio-Europe Spring.

 

Contact:
polo@twa-fr.nl