INTERMAT 2015: onderweg naar succes!

Bron: persbericht promosalons

Op 6 maanden voor beursaanvang verloopt de voorbereiding van de INTERMAT PARIS 2015, hét internationale vakevenement voor equipment en technieken voor de bouw en grondstoffenwinning, dat plaatsvindt van 20 t/m 25 april 2015, zeer voorspoedig. De INTERMAT 2015 is opnieuw ingedeeld op 375.000 m² standoppervlakte en 85% van de stands is op dit moment reeds gereserveerd. Ruim 1.000 merken hebben zich ingeschreven, waarvan 38 marktleiders uit de mondiale top-50 van de bouwindustrie. Naast vele traditioneel aanwezige bedrijven, hebben 238 nieuwe merken zich aangemeld. Hieronder de terugkomst van de Manitowoc Crane Group en Manitou, die onderdeel uitmaken van de samenwerkende Franse bedrijven die deelnemen aan de INTERMAT, samen met de groepen Fayat, Haulotte en Mecalac.

De vakbeurs brengt alle grote marktspelers van de bouwindustrie samen en op dit moment zijn er reeds 38 bedrijven van de internationale top-50[1] van de bouwindustrie ingeschreven, zoals bijvoorbeeld: CNH Industrial, Doosan, Hitachi Construction Machinery, Hyundai Heavy Industries, JLG, John Deere, Kobelco Construction Machinery, Komatsu, Kubota, Liebherr, Liugong, Sany, Shantui, Terex, Volvo Construction Equipment, Wirtgen Group, Wacker Neuson en Zoomlion/Cifa.

De twee Pré-INTERMAT dagen voorafgaand aan de beurs, op 22 en 23 januari 2015, worden eveneens belangrijke momenten voor het ontdekken van de laatste innovaties en oplossingen. Momenteel zijn er ruim 90 deelnemende bedrijven ingeschreven voor dit evenement. Tijdens de pré-INTERMAT worden de resultaten van de Innovation Awards voor het eerst bekend gemaakt: meer dan 80 innovaties zijn hiervoor geselecteerd.

Focus Nederland

Nederland is op de Intermat 2015 wederom goed vertegenwoordigd. Naast het traditioneel sterke aanbod van de beurs zijn er belangrijke ontwikkelingen in de vorm van de World of Concrete Europe, die voor het eerst tegelijkertijd met de Intermat wordt gehouden. Met name exposanten uit de sloopsector hebben hierop positief gereageerd. De nieuwe hal 7, die in het teken staat van de World of Concrete, zal dan ook plaats bieden aan in sloop gespecialiseerde bedrijven. Hierbij is natuurlijk ook aandacht voor asbestverwijdering, sloopmaterieel en sloopgereedschappen.

Vanuit Nederland hebben de volgende bedrijven hun deelname bevestigd: ALLIANCE TIRE EUROPE, ALLPACKS INTERNATIONAL, BETONBLOCK LEGOBETON, BLASTRAC, FEMCO DRAINTECHNOLOGY, HERCULES EUROPE, HITACHI CONSTRUCTION MACHINERY, HOLLAND LIFT INTERNATIONAL, HYDRARAM, IHC HYDROHAMMER, JLG EMEA, KNOOP MACHINERY (WATERKING), KOBELCO CONSTRUCTION MACHINERY EUROPE, KOBELCO CRANES EUROPE, MAGNA TYRES GROUP, MB DUSTCONTROL, MODULAR PONTOON SYSTEMS, NOOTEBOOM TRAILERS, OM MACHINERY, ORLACO PRODUCTS, TECHNO TRADING INTERNATIONAL, THE GRAB SPECIALIST, TOPCON EUROPE POSITIONING, TRANS ELEKTRO (BMAIR), T-REX RUBBER INTERNATIONAL, VAN DER VLIST TRANSPORTGROEP, VERHOEVEN, VERMEER EMEA en YANMAR EUROPE.

Voor meer beursinformatie : www.intermatconstruction.com

Vertegenwoordiging in Nederland

In Nederland wordt de Intermat 2015 vertegenwoordigd door Promosalons Nederland (tel 020-4620020, e-mail info@promosalons.nl, internet: www.promosalons.nl). Hier kunnen geïnteresseerden terecht voor al hun vragen met betrekking tot deelname en bezoek aan de beurs. Promosalons Nederland beschikt over inschrijfdossiers, uitnodigingen, reisprogramma Parijs, marktinformatie, et cetera.

Over de INTERMAT

De Intermat wordt georganiseerd door SE Intermat, bestaande uit de vakorganisaties CISMA (Vereniging voor bouwequipment, infrastructuur, staalindustrie en material handling), SEIMAT (Vereniging van internationale bedrijven gespecialiseerd in materieel voor openbare werken, winning van delfstoffen, bouw en hijswerk) en Comexposium, Europese leider in de organisatie van evenementen. De aankomende beurseditie vindt plaats van 20 t/m 25 april 2015 in het beurscomplex Paris Nord Villepinte in Frankrijk.

Volg de vakbeurs online: http://paris.intermatconstruction.com/ en via social media-kanalen.

[1] yellow table news report of KHL April 2014