Bijeenkomst l’Atelier Néerlandais 24 juni in Den Haag: Werken in hartje Parijs

Bent u actief in een van de creatieve bedrijfstakken en overweegt u zich op de Franse markt te begeven of uw bestaande activiteiten in Frankrijk uit te breiden? Dan biedt het Atelier Néerlandais een nieuwe ontmoetings- en werkplek op een centrale locatie Parijs.

De diensten van het Atelier Néerlandais, in een notendop:

  • netwerken ondersteunen
  • contacten aandragen en bemiddelen
  • marktadvies
  • juridische adviezen
  • fiscale adviezen
  • tolken en vertalen

Het Atelier Néerlandais is een broedplaats en een netwerkplek voor de Nederlandse creatieve bedrijfstakken. Daarbij is de Franse beurzen- en festivalkalender leidend. Het Atelier Néerlandais zal gebundelde presentaties organiseren tijdens evenementen als FIAC, Designer Days, Salon du Livre, Paris Photo, Fashion Week, Maison et Objet, Off print, Paris en scène.

Infosessie op dinsdag 24 juni, 16.00 – 18.00 uur te Den Haag

Om de doelstellingen en beoogde werkwijze van het Atelier Néerlandais toe te lichten en om ideeën uit te wisselen met vormgevers (product, mode, interieur, communicatie, grafisch en interactief ontwerp), architecten, uitgevers, fotografen en illustratoren, audiovisuele sector, kunsthandel, podiumkunsten) organiseren de Nederlandse Ambassade te Parijs en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) een informatiesessie. De bijeenkomst zal ruim gelegenheid bieden om met deelnemers van gedachten te wisselen over het concept.

Agenda

1.           Toelichting van het doel en de doelgroep van het Atelier Néerlandais
2.           Presentatie “Kansen in Frankrijk”
3.           Testimonial door het bedrijf MVRDV over activiteiten in Frankrijk
4.           Voorstelrondje deelnemers
5.           Discussie over het concept Atelier Néerlandais
6.           Afsluiting met borrel

Datum:                              Dinsdag 24 juni 2014
Tijdstip:                            16.00-17.30 uur, aansluitend een borrel
Locatie:                             RVO.nl, Prinses Beatrixlaan 2, 2595 AL Den Haag
Deelname:                       Aanmelden via kavita.hira@rvo.nl
Meer informatie:            Kavita Hira – Adviseur Internationaal ondernemen