Een middag grensverleggende innovaties!

TEDxBinnenhof
TEDxBinnenhof

Planten die energie genereren, warm water winnen uit het riool of stamcellen op de juiste plaats in het lichaam krijgen met behulp van ultrageluid. Deze en andere slimme oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen staan centraal tijdens TEDxBinnenhof op 31 maart. Vanuit het hart van de politieke arena, de Ridderzaal in Den Haag, zullen de ideeën van Nederlandse innovators aan de wereld worden getoond.

Om het internationale bereik van dit podium voor Nederlandse topinnovaties te vergroten organiseert onze post in Parijs een viewing party. Via een live verbinding met het Binnenhof kunnen ook wij onze gasten inspireren over de innovatiekracht van Nederland. Het thema dit jaar is Gobal Challenges | Dutch Solutions, wat aansluit op de verschillende onderwerpen die binnen onze post worden behandeld.

Een van de sprekers op 31 maart is Andre Kuipers, de wereldberoemde ruimtevaarder die 1 juli 2012 landde op de steppe van Kazachstan na een missie van vijf maanden op het internationale ruimtestation ISS.