Nederland goed vertegenwoordigd op POLLUTEC Milieubeurs Parijs 3-6 december

Nederlandse stand op Pollutec Horizons 2013 in Parijs
Nederlandse stand op Pollutec Horizons 2013 in Parijs

Van 3 tot 6 december 2013 was Nederland met een klein paviljoen aanwezig op de POLLUTEC Horizons milieubeurs voor cleantech, energie en duurzame ontwikkeling. Organisators en initiatiefnemers hiervan waren de Nederlandse Ambassade in Parijs in samenwerking met AgentschapNL, Syntens/Enterprise Europe Network en VLM/Global Matching. Aan het Nederlandse paviljoen namen tevens een vijftal bedrijven deel: DB Technologies, Ecosmart Nederland, ESEP Environmental Technologies, Host BV, Hydra Tech Material Handling & Services. Met als doel de promotie van Nederlandse technologie en knowhow.

Ook werd door het Enterprise Europe Network (EEN) een matchmaking evenement voor de bedrijven georganiseerd waaraan ook een aantal Nederlandse bedrijven hebben deelgenomen.

Op woensdag avond vond in de stand van KNAPSACK Benelux een netwerkborrel plaats voor de Nederlandse bedrijven en hun Franse of internationale handelspartners.

Nederlandse exposanten

Een groot aantal andere Nederlandse bedrijven exposeerden op Pollutec waaronder Bollegraaf Recycling Solutions, Paques BV, TenCate Geosynthetics Netherlands, A.Jansen BV (Legioblock), BOA Recycling Equipment, Mavitec Green Energy, SMICON, CPM Europe, ATM en Optimair.

Pollutec Horizon 2014 zal van 2 tot 5 december 2014 in Lyon plaatsvinden.

Joannette Polo, IA Netwerk Parijs