Bijeenkomst biobased economy Frankrijk voor mkb

‘Laat u groene kansen liggen in Frankrijk?’

Op 28  november 2013 vindt in Utrecht een bijeenkomst plaats die u de mogelijkheid biedt om hier meer van te weten en om deel te nemen aan een Nederlandse missie in mei 2014. De missie heeft als doel potentiële kansen te verkennen voor R&D en business in de biobased economy in Frankrijk.

Laat u groene kansen liggen in de Franse biobased economy?
Laat u groene kansen liggen in de Franse biobased economy?

Achtergrond

Verschillende Nederlandse bedrijven hebben de vraag over de groene kansen in Frankrijk al beantwoord en werken samen met een Franse partner. Want kansen zijn er, voor R&D- of zakelijke samenwerking met Franse biobased spelers. In de uitnodiging ‘Frankrijk BBE’ onderaan deze pagina kunt u meer lezen over kansen die de Franse biobased economy aan Nederlandse bedrijven biedt.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor Nederlandse MKB-bedrijven en kennisinstellingen die de stap richting Frankrijk willen zetten. De deelname is gratis, maar beperkt tot maximaal 24 bedrijven. Meldt u dus zo spoedig mogelijk aan! De aanmelding sluit 15 november.

Datum en plaats

De biobased economy bijeenkomst over Frankrijk wordt gehouden op
donderdag 28 november
van 15:00 tot 18:00 uur
in Utrecht.

Bij aanmelding ontvangt u gedetailleerde informatie en de factsheet met veel informatie over de Franse biobased economy.

Programma

Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op de actuele ontwikkelingen in de Franse agro-industriële en chemische sectoren en hun ambities om een toonaangevende rol te spelen in de Europese biobased economy. Dit wordt gepresenteerd door medewerkers van de ambassade in Parijs werkzaam op het gebied van landbouw en innovatie. Een tweetal Nederlandse bedrijven zal hun ervaringen op de Franse markt delen.

Bezoek en matchmakingskans voor Nederlands mkb in Frankrijk

Met de aanwezige bedrijven en kennisinstellingen wordt ook een gemeenschappelijke deelname aan een biobased business- en R&D-matchmakingevent in Frankrijk (mei 2014) besproken. De kans om de eerste stappen te zetten op de Franse markt of om een R&D-partner te vinden voor het BRIDGE-programma.

Het programma wordt afgesloten met een borrel waarbij u individueel met de aanwezige deskundigen nader op uw vragen kunt ingaan.

Meer informatie

Economisch Cluster Nederlandse Ambassade > par-trade@minbuza.nl

Aanmelden

Direct naar het aanmeldformulier